Всички Категории
Каталог

Силиконов LED часовник Pusheen, асортимент, 4 вида

  • Кат. номер: WATC19

Силиконов LED часовник Pusheen, асортимент, 4 вида

  • Кат. номер: WATC19

LED електронен часовник  със силиконова верижка в дизайна на Pusheen The Cat.

Часовниктът показва в ярки цифри час, минути, секунди и дата. Работи в 12 часов режим.
Дисплеят оставя в спящ режим на брандирания силиконов панел, който като пелерина покрива LED дисплея, докато детето не натисне централния бутон, за да провери колко е часа. Тогава цветни пиксели "заливат" концентрично дисплея и предшестват визуализиране на часа. След няколко секунди цифрите отново изчезват и дислеят заспива под силиконовата пелерина. В "спящо" положение часовникът прилича на красива брандирана силиконова гривна.


Задейства се с натискането на единствения бутон. Първото натискане показва часа, две бързи натискания – датата, а три бързи натискания- секундите. Сверяването на показанията става чрез задържането на централния бутон за 3 секунди. Часовникът влиза в режим на настройки. Първо се настройва часа. С натискането бързо на бутона се превъртат часовете. С ново задържане на бутона за 3 секунди се влиза в режим за настройка на секундите. С ново задържане за три секунди се активира режим за сверяване на датата. Подробни инструкции, под формата на пиктограми са отпечатани на гърба на картонения блистер.

Часовникът включва 1 бр. батерия CR2016. Сменя се, като се развиват с отвертка болтовете на задния капак. Новата батерия се поставя с плюса нагоре.


Различните видове (дизайни) се доставят на случаен принцип. Цената е за 1 брой!
При поръчка на 4 броя от този артикул ще изпратим по един брой от четирите различни дизайни, ако и четирите са налични;
При поръчка на 3 броя, но ако само два дизайна са налични, то ще изпратим 1 бр. от единия дизайн и 2 бр. от другия наличен дизайн и т.н.


Размери на каишката: 22.5 см.
Ширина на дисплея: 3 см.
Часовникът не е водоустойчив!
Подходящ е за деца над 3 години.
Оригинален лицензен продукт, който се доставя на на картонен блистер.

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!