Всички Категории
PRODUCTS

Ергономичен стол POFIT

  • Кат. номер: POFIT

Ергономичен стол POFIT

  • Кат. номер: POFIT

Предназначен за всички

Pofit е новият ергономичен стол, който може да взаимодейства с потребителите чрез Smart App, свързан чрез Bluetooth, и технологията бионичен гръбнак, която позволява 300% защита на гръбнака.

5D облегалка за глава

 

POFIT е проектиран с 5D облегалка за глава, която може да се регулира по височина, наклон, ъгъл и дълбочина за обща защита на врата  и нулево напрежение на рамената. Облегалката за глава е проектирана така, че да осигури комфорт и поддръжка за различни форми на главата посредством иновативна гъвкава структура.

  

 

3 в 1 Революционна опора на гръбначния стълб

 

Облегалката на POFIT е система, проектирана да следва извивките на тялото посредством бионичен централен гръбнак  с двоен ред ребра. Опората на облегалката има следните функции за по-добро движение и поддръжка за минимизиране на болките в гърба.

1. Динамичен бионен гръбнак

2. Двоен ред многопосочни ребра за поддръжка

3. Движение за намаляване/облекчаване на напрежението

Повече от 300% подкрепа за гръбначния стълб

 

Докато обикновените офис столове предлагат опора само на 3 точки в лумбалната област (средна долна част на гърба), Bionic-гръбначният стълб на POFIT поддържа 5 точки в лумбалната област с допълнителни 3 стави на гръбнака на ниво гръден кош (средата на гърба) и 1 точка на гръбнака на ниво  опашни прешлени (долната част на гърба). С такава близка и персонализирана поддръжка за вашия гръб, можете да работите и играете удобно за дълги часове без болки в тялото.

Бионична корекция на гръбначния стълб

 

Функцията за регулиране на Bionic-гръбначния стълб е система за поддържане на гръбначния стълб, която е проектирана да имитира гръбнака и двоен ред ребра.

Тъй като всички хора имат различно телосложение и ръст, Bionic-гръбначният стълб лесно се настройва в 7 позиции, за да съответства на вашата уникална извивка на гърба, обслужвайки потребители с височина от 150 см до 190 см.

Интелигентни функции

Напредвайки в своята мисия за премахване на свързаните със стола болки и дискомфорт, POFIT е ергономичен стол свързан с Bluetooth към смарт приложение.

Приложението ви насочва към правилните пози на седене и препоръчва оптимални настройки и позиции на стола за вас.

Смарт Приложение

Облегалката и седалката са снабдени със сензори, захранвани от батерии, които комуникират с приложението. То показва вашите индивидуални настройки и дава препоръки въз основа на въведения от Вас профил.

Някои удобни за потребителя функции включват:

• Ръководство за здравословна седяща поза

• Настройка за защита на лумбалната зона

• Предупреждение за неправилна поза на седене

• Предупреждение за заседяване

• Оценка на позицията и статистика

 

Регулирането става лесно

 

POFIT разполага с различни пози за седене, което осигурява неутрално позициониране на тялото. Механизмът на седалката позволява по-дълбоко отклонение с регулиране на напрежението и заключване на позициите. Регулирането на предния ръб на седалката поддържа бедрата създавайки опора за дълги часове седене без болка.

1. Единично управление на лоста

  Височина на седалката и наклона на гърба с 4 заключващи позиции

2. Два режима наклона назад

Режим „Разхлабване“ за естествена и отпускаща поддръжка, докато режим „Затягане“ за по-здрава поддръжка

3. Регулиране на дълбочината на седалката

Регулирате дълбочината на седалката без да променяте позицията на седалката и облегалката

 

Автоматично проследяване на лумбалното движение LiveMotion

 

Системата за автоматично проследяване на лумбалното движение LiveMotion може да осигури изключителен комфорт и пълна поддръжка на лумбалните  и опашните прешлени на потребителя във всяка седнала поза.

3D подлакътник

 

Подлакътниците могат да се настройват в 3 посоки към предпочитаната от вас височина, ъгъл и дълбочина, за да персонализирате вашия стол.

Ергономичен стол от световна класа

 

POFIT е високо приспособим стол, подходящ за потребители с различна височина, тегло и тип на тялото. Разработен от изследователи, които са проучили данните и отзивите за навиците на седене, POFIT обещава да осигури най-доброто.

 

Характеристики
Характеристики +
Модел
Ергономичен
Материал
Полиуретан, Дамаска и мрежа
Товароносимост
150 kg
Кръстачка
Полиран алуминий

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!